Wednesday, April 8, 2009

my mom and sis's secret shopping adventure!

ruffles long sleeve shirt children's place, blue polkadot high waist skirt, laced socks, and white charles&keith wedges, green bag (custom made)
ruffles long sleeve shirt children's place, tartan high waist skirt, laced socks, and white charles&keith wedges
ruffles long sleeve shirt children's place, high waist safari shorts, laced socks, and white charles&keith wedges
ruffles long sleeve shirt children's place, yellow printed high waist clana rok, laced socks, and white charles&keith wedges, green bag (custom made)
plaid blue dress, grey high waist clana rok, laced socks, white charles&keith wedges, green bag (custom made)

jadi gw kmaren baru dapet baju" baru dong! kan nyokap gw sama kakak gw ke secret place. secret place itu tempat barang loak dan sisa impor. murahnya.. hmm jangan ditanya! kakak gw dapet vintage see-thru jacket dengan harga SERIBU! huahahaha.. jadi gw pengen poto" dan beginilah hasilnya: (ohohoho)

tapi gw belom foto" pake yang LBD (little blue dress)

oh iya, gw hari ini mau pergi nonton "Push" sama kakak gw dan gw akan memakai:
plaid blue dress, grey high waist clana rok, laced socks, with my new red and white oxford belle shoes, green bag (custom made)
picture above, tapi beda sepatu. akan gw cantumkan dan ulas mengenai my brand new red and white oxford shoes yang baru kemaren beli di belle, STC di posting selanjutnya okeeh!

ohohoho mudahan bagus yaah filmnya!

3 comments:

shara mnc said...

secret place dimana?? KOK HARGANYA MURAH BANGET?

Ishii aka. Biya said...

secret place itu nama tempatnya? Atw lo ngerahasiain tempatnya?
Dimana sihh?? Pengen tau..

Tamara Alasdair said...

ada deeeh

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com
Sponsored by Free Web Space